Eindelijk zover...

Hey lieve ouders, familie en vrienden,

op aanraden van verschillende mensen dan toch maar een weblog aangemaakt voor de thuisblijvers. Zo blijven jullie op de hoogte van onze reis en hoeft niemand zich teveel zorgen te maken.

Sinds zaterdag 30 juli eindelijk allebei vakantie gekregen!! We hebben dan ook heerlijk uitgeslapen en uitgebreid ontbeten. Morgen ben ik jarig en dan ga ik met de meiden lekker zweten in de sauna en dan is het dinsdag 2 augustus zo ver. We vertrekken om 21.25 met het vliegtuig vanuit Dusseldorf richting Dubai, daar komen we aan om 5.50 (lokale tijd). We vertrekken daar weer om 9.40 en komen dan in Bangkok aan om 19.00 (lokale tijd). Daar zal ons vooraf geregelde vervoer ons brengen naar het Twin Towers hotel waar we onze eerste overnachting hebben.

 De rest van de reis zullen we ter plaatse nog gaan reserveren. Het plan is om vanuit Bangkok daguitstapjes te maken naar Kanchanaburi en Ayuttaya in Centraal Thailand. Dan van Bangkok de nachttrein te pakken naar Chiang Mai en Chiang Rai in het Noorden. Vanuit het Noorden een binnenlandse vlucht te pakken naar het Zuiden en wel naar de eilandjes Koh Samui, Koh Phangan en Koh Tao. Na een relaxte strandvakantie daar gaan we terug naar Bangkok om de laatste inkopen te doen en terug te reizen naar Nederland.

Terug zullen we komen op maandag 22 augustus. Vertrek om 01.25 vanuit Bangkok, aankomst in Dubai 4.30 (lokale tijd). Vanuit daar vertrekken we weer om 8.40 en komen we om 13.35 aan op vliegveld Dusseldorf.

Ik hoop minimaal 1x per week een verhaaltje te kunnen plaatsen. Ouders maak jullie niet te druk, voor je het weet zijn we weer terug!

Dikke kus van Serf & Wen

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer