ff inchecken *tromgeroffel*

Eenmaal aangekomen op het vliegveld in Dusseldorf dachten we bij de verkeerde terminal te zijn. Verder gereden, per ongeluk weer op de snelweg terecht gekomen en na een 10-15 min extra rijden kwamen we weer bij precies hetzelfde punt uit. Met nog zo'n 10 min over om de tassen in te checken zijn we naar binnen gerend. We waren bij A en moesten natuurlijk bij C zijn, zo'n 5 min lopen! Daar aangekomen werden we tot 2x toe de verkeerde richting op gewezen. Uiteindelijk net op tijd bij de balie was mijn tas niet goed om mee te mogen  (in ieder geval niet bij die balie). Verder gerend naar de volgende balie 'Lumpy Bagage' =D en toen waren we de tassen kwijt. De rest ging op zich soepeltjes, alleen sloeg het metaaldetectording bij de douane nog op tilt door de knoop in mijn broek. Na uitgebreid gefouileerd te zijn (Serve hebben ze niet eens aangeraakt!) mochten we door.

In Dubai hebben we 3.5 uur moeten wachten en daarna snel door. Vliegtuig had al met al 30 min vertraging, en om 19.30 lokale tijd zijn we dan aangekomen. Gelukkig deze keer goed door de douane gekomen, onze tassen waren er gelijk en de man van het busje stond ook al klaar.

Het is nu 0.33 uur hier en we hebben al lekker in bad gezeten en het hotel (Twin Towers) verkend. Op de 2e etage kun je gewoon even gaan shoppen en op de 5e heb je een zwembad, massagesalon, sauna, stoombad, enz.

Morgen gaan we naar Grand Palace, tempels, Boeddha's enz.

Allemaal bedankt voor de lieve berichtjes!!

Denken ook aan jullie. Kus van ons

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer