van Noord naar Zuid

Heej bevoorrechte lezers!

Nog even de update van Chiang-mai tot nu.

12 aug: In Chiang mai nog van alles gedaan: Naar Tiger Kingdom, toen naar de butterfly garden en bijbehorende insectenmuseum en insect zoo. SUPER stoer; kevers van 10cm, wandelende takken, schorpioenen, tarantula spinnen, wandelende blaadjes enz. enz. Hierna naar de slangenkuil met dansende cobra's geweest. Serve nog even doelwit geschoten met een handpistool Smith and Wesson .45 (9 van de 10 op doel, dus pas maar op! ;-) ) Natuurlijk ook souveniertjes gekocht op de night bazar.

13 aug: Dag erna hebben we een aroma oil massage gekregen met voetmassage voor Serve en een manicure voor Wendy.  Na de massage zijn we naar het centrum gelopen, heerlijk gegeten bij een sushibar, echt een sensatie voor je smaakpapillen!! Eten komt op kleine bordjes voorbij. zoveel sushi als je op kunt met drinken en voor en nagerechtjes, en je hebt welgeteld 1 uur en 15 min voor je voor buiten moet staan. Daarna opnieuw naar de Night Bazar en in de avond hebben we een geweldige travestietenshow meegemaakt!! Waarbij de ladyboys in kwestie hun zaakje tussen hun benen naar achteren hadden gebonden wat zorgde voor rare bultjes aan de achterkant! Na het balzaktheater weer terug naar het hotel.

14 aug: 4.45 uur (23.45 NL) opgestaan om ons de komende 12 uur te vermaken in de auto, het vliegtuig, de bus, nog eens het vliegtuig, nog eens de bus, de boot en de taxi, om vervolgens te arriveren in Weangthai Resort in Koh Phangan, een eilandje in het zuiden van het land.

Na de hele week regen in Chiang Mai te hebben gehad begonnen we hier ook met regen. Gelukkig vandaag droog gebleven. Hopelijk hebben jullie in NL weer wat beter weer.

In de avond naar de oh zo bekende Full Moon Party met zo'n 50.000 bezoekers. Deze wonderschone omgeving gevuld met dronken jongeren, kotsende mensen....veel gekleurde kleding en black light sieraden en verf...iedereen zat er mee onder. Leuk om een keertje mee te maken. Daarna slapen in het restaurant van het resort omdat er door de party nergens meer een kamer te krijgen was. We zijn wel in voor wat avontuur maar dit was toch echt teveel van het goede. Geen dekens, kussens als matras, klamme klamboe die op je gezicht lag, een tenniswedstrijd op de achtergrond, zo'n 90 decibel en 's morgens allemaal ontbijtende mensen om je bedje!!! Nu gelukkig weer een normale kamer.

15 aug: brak wakker geworden, wel lekker ontbeten met buffet (beter dan de normale ontbijtjes die je door heel Thailand krijgt: 2 witte getoaste sneetjes brood, gesmolten boter, jam, een cocktailworstje en ei). Nog een rondje Koh Phangan gemaakt, romantische strandwandeling, ijsje gegeten en nu achter de vreselijk dure pc voor jullie verhaaltje, 2 baht per minuut, in Chang Mai was het 5 baht per 30 min.

Lieve (stief)moeders en (stief)vaders, voor jullie een dikke kus en veel liefde. Hopelijk gaat met de poesjes nog alles goed!

We missen jullie allemaal, maar niet teveel want het is hier prima uit te houden.

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer