Verbrande billen en regenboogvisjes

Hallooo,

We zijn weer in BANG!!kok..vannacht gereisd met de nachttrein. Nu in het Khoasan Palace, waar ze wel een zwembad hebben op het dak, maar geen restaurant. Echt leuk gehad in Koh Tao waar we 4 dagen hebben liggen chillen en snorkelen.

Eerste 2 uur wel even lopen stressen om een kamer te krijgen in Koh Toa, want alles was vol. Net toen we een kamer hadden begon het extreem te stortregenen, we moesten alleen met de koffer nog 100m rennen. Onderweg zagen we een goed gevulde rivier, waar eerder nog geen water in had gestaan. We hadden ook een nieuw huisdier: Sashimi. een verhongerde Thaise poes die op ons bed lag te snorren..

 Tijdens het snorkelen de meest fantastische onderwaterwerelden gezien met onder andere: de clownvis, de ik-verstop-me-op-de-zeebodem-rog, de pinokkiovis, de zebravis, papa vis, de plek waar vissen studeren, de ik-vlieg-met-jou-naar-de-regenboogvis en heel veel koraal in alle kleuren: bruin, grijs, zwart, wit en 2 paarse.

Een snorkeltripje is natuurlijk niet compleet zonder enorm, en ik bedoel enorm verbrand te zijn (en ouders.. we hebben ons gek, suf en dol zitten smeren met zonnebrandcreme). Gelukkig hoeven we nu geen bikini of zwembroek meer aan, we hebben allebei een witte. Voor de rest wat aan het zwembad/strand gechilled. Aan het strand was iedere avond een spetterende vuurshow verzorgd door de lokale bevolking, van vuurbalkettingen tot aan lightsabers en brandende hoepels. Natuurlijk kon ik (Serve) de verleiding van een brandende hoepel niet weerstaan (geen brandwonden).

Vandaag nog even lekker shoppen in Bangkok en mijn pak ophalen en morgen nog een tempel/palace tripje.

Tot over 2 dagen!! XXX

PS Veel plezier voor de mensen op Decibel! We denken aan jullie, maak een dansje voor ons ;-)

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer